top of page

OPUS BYGG PARTNER

Våre tjenester
Privatkunder

PRIVATKUNDER

Smarte løsninger.

Banken sier nei til lån fordi ditt bolig er dyrere enn 4-5 ganger din årsinntekt. Vår finansmodell med ny byggmetode åpner for at du kan ta en snarvei inn i tidlig boligeie fordi bygget er 20-30% billigere.
 

Vår tilnærming til ditt nye hjem er at du bygger det du trenger med kjøkken, bad, stue og 1-2 soverom. Når du trenger mer plass så kan du bygge inn lettvegger ( egeninnsats = egenkapital) inn i en garasjen som i utgangspunket er avsatt med 50 % (eks.50 av 100 m2) av byggets areal. Våre bygg trenger kun 1 godkjennelse. Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale og tilbud om byggbistand i ditt prosjekt.

Proffkunder

BEDRIFTSKUNDER - PROFF.

avsnitt 1.
Construction work planning

Oppstart og drift.

Det er ikke nok på du er god til å bygge og har et genuint faglig ønske om å levere gode boliger og hytter til din kunde.


Alle bedrifter trenger en effektiv administrasjon og en risikodempende forståelse av riktige avtaler som adresserer de utfordringer som daglig møter bygg og anleggsbransjen.
Dette går på profilforståelse, rett prising og en logistikk som gir gode rutiner.
Det går også på riktig finansiering av din bedrift, riktig innkjøp og riktig byggmetode i hvert prosjekt. Når skal det bygges med element ? Når skal det plassbygges?

 

Kontakt oss for en hyggelig uforpliktende samtale om dine utfordringer på drift, finansiering, se muligheter for egeneid eiendomsutvikling og rett byggmetode i hver levering. 
 

 Les mer

_______________________________________________________________________

Trolltinden / Vårdal Arkitekter AS / Flexibo

Trolltinden / Vårdal Arkitekter AS / Flexibo

Spill video
Sentral godkjenning.jpg
Frontside 2.jpg
Din prosjektpartner
Byggbistand - Finansiering - Byggsøknader

Opus Bolig

bottom of page