top of page
Lån

Lån - Finansiering

LÅN / FINANSIERING

Vi veileder våre kunder mot lån og finansiering helt uavhengig av hvem du ønsker å få tilbud fra. Vår inntekt er kun det du betaler oss pr. time på kr. 1.000,- x mva. og vi mottar ikke noe provisjoner fra noen leverandør.

Enhver byggesak begynner med en drøm om egen bolig eller hytte og å komme inn i boligmarkedet. Her ligger det meste av din livsøkonomi Med bolig som verdi så vil du få flere valg og større frihet til kjøp som du ellers ikke ville ha.

De fleste byggprosjekt har fremdeles mulighet til egeninnsats. Dette er egenkapital som inngår i ditt byggebudsjett. Vi avklarer med deg ditt budsjett slik at dette svarer ut de spørsmål banken stiller til kost, inntekt osv. Vi bistår til helhetlig og gode valg som rigger deg til best mulig totaløkonomi.

sjakk ny.jfif

_______________________________________________________________________

Livsøkonomi

Woman Sleeping.webp

VI HJELPER DEG

Egen bolig er grunnlaget for en god livsøkonomi. Samtidig som du investerer i din families eget hjem så sparer du penger i eiendomsmarkedet. Avkastningen er nedbetalte avdrag, skattefradrag på renter og verditakst som har vært økende gjennom mange år.

Vår veiledning går på løpende finansiering med utgangspunkt i egen bolig. At du har en løpende finansiering kopiert mer fra bedriftstenkende løpende finansiering. Velger du å leie bil fremfor å ha med deg et billån inn til banken så utløser dette lavere bolig eller hytte rente. Ofte avgjørende for at du skal kunne bygge. Dette og andre innspill hjelper vi deg med.
 

_______________________________________________________________________

sjakk ny.jfif
bottom of page