top of page
Privatkunder

PRIVATKUNDER - OM OSS

Prosjekt koordinering

Vi leverer komplette veiledere fra oppstart, finansiering og byggbistand frem til innflytningsklare hjem.
Gjennom bred kunnskap om det norske byggmarkedet på priser, innkjøp, finansiering og effektive fremdriftsplaner så kjøper du vår kompetanse for kr.kr. 1.000 x mva pr. time.

Våre kunder ser på oss som en investering på kostnadseffektive løsninger med innkjøp til fabrikkpriser samtidig som at din bank oppfatter at du har sikret deg nødvendig faglig bistand slik de er tryggere på sine utlån, som ofte gir billigere lån.

Kontakt oss helt uforpliktende, så vil du få et oppstartstilbud fra oss.

Polen lk1595_perspektywa-frontowa3-1500x1072.jpg

FREMDRIFTSPLAN

Woman Sleeping.webp

Vi hjelper deg.

Gjentagende forsinkelser fordyrer de fleste byggeprosjektpå grunn av mangler koordinering og systematisering. Vi tar deg i riktig rekkefølge med start på finansiering, offentlige søknader, innhenting av tilbud og vi følger din byggesak frem til innflytting. Litt mer utdypende.

Vi bistår deg i hele byggesaken fra Å-Å og sørger for at du får en boligmappe med riktige samsvarserklæringer. Dette sikrer deg riktig verditakst gjennom detaljert sluttdokumentasjon. Ta gjerne kontakt med oss på vårt kontaktskjema så ringer vi deg tilbake i løpet av et par dager for en uforpliktende samtale.

_______________________________________________________________________

Sentral godkjenning.jpg
bottom of page