Trollrinden-Hytte-2 (2).jpg

 

Vi søker din salgskompetanse.
 

Opus er et bedriftsosialt partnernettverk som er opptatt av byggdesign og hvor den enkelte ser på seg selv og nære kontakter som dyktige selgere. Vi søker deg som har tro på egen selvgående salgsevne.

Vi har en tilnærming til partnere hvor den enkelte skal utvikle en kremmerånd hvor kundens premisser alltid er retningsgivende. Systemet åpner for at du rigger din egen virksomhet basert på lokale avtaler med et byggfaglig miljø som du selv inngår. Vi søker mot ansvarsrett lokalt i tillegg til at vi tilbyr en rekke gode leveringsløsninger i sentrale avtaler som driftes av Opus.

Vi tilbyr den enkelte agent | franchisetager en opplæring fra A- Å.

Våre 2 hovedseminar som vi har med Dfds København og til Sheraton Sopot Polen ( litt corona avhengig) tar for seg totaldrift av agenturet eller Opus Bygg Design franchise. Dette er nye produkter. Casing av salgsutfordringer. Juss, skatt og forhold rundt din selskapsdrift og oppdatering av synlighet, skilting og nettdesign for at kunden lett skal komme i kontakt med deg.

Hva vi ikke skal være ? Byråkratiske og tunge operativsystemer. Vi ønsker at du har det gøy på jobben og at du gir og tar positiv energi fra en aktivt salgsmiljø.

Ta gjerne en uforpliktende kontakt med oss.
Det er kanskje den beste investeringen
du har gjort på lenge.

snohetta-vinter.jpg

Velkommen til

Opus

Er du vår nye salgspartner?


Ønsker du å starte ditt eget?
Desert in Dark