Frontside 2.jpg

OPUS BYGG PARTNER

PROSJEKT LEDELSE

EIER DU CAMPINGPLASS ?

Så bør du ta en samtale med oss vedr. vårt  billigere fritidkonsept. Forutsatt at du har et område som er regulert til næring eller campingplass så er dine investeringer svært små opp mot en merverdi og betydelige økning i dine inntekter.

Ved å legge ut ditt område som seksjoner på 250m2 hver for bortleie så trenger du ikke andre infrastrukturkostnader enn innlagt strøm i det området du ønsker å leie ut. Eksempel på utleie av 250m2. er kr. 10.000 pr år 

epost ny.jpg
Graphic Chart (1).webp
C 60 DOBBLE SKYVEDØRER.jpg

STARTE HYTTEGREND ?

Våre tilnærminger er at hele infrastrukturen er i våre hytter. Vi kan levere egne rensesystemer tilpasset den enkelte hytte opp mot hele områdeutbygginger. Den enkelte hytteeier dekker selv opparbeidelse av tomten + vei.

 Sjekk oss ut og be om prising på www.renseanlegg.com 

epost ny.jpg

FOR UTLEIE - FIRMAHYTTE ?

Våre modeller er svært attraktive som utleie eller som flere for flere firmahytter samlet i et hyttetun. Dvs at at flere kan benytte hyttene, noe kan alltid være til utleie og du kan selv benytte hyttene til deg og din familie.

Ved å bygge mindre så gir du dine mer frihet. Du gir deg selv mer frihet til å finansiere og ha mer inntekt tilpasset en bredere kundegruppe.

epost ny.jpg
Skiing
Done Deal

VÅR FORRETNINGSIDE.

Ta gjerne en uforpliktende samtale med oss om vårt forretningskonsept. Vi hjelper deg fra A til Å. enten dette er vårt konsept billigere fritid våre boliger eller andre mer tradisjonelle hytter.

epost ny.jpg