top of page

OPUS BYGG PARTNER

Utstikk / Uavhengig kontroll / Ig.

PLASSERING KOTEHØYDE.

Nå er det tid til å stikke ut og måle opp tomten. Sette inn i søknaden hva som er kotehøyde / antall meter over havet og plassere inn bygget eller byggene du skal sette opp. Vi koordinerer inn ansvarlig selskap som gjør dette.

Logo hus finger på hus..jpg
Surveyor Engineer
Info start

SYSTEMATISK BYGGING.

Vi organiserer hele byggesak og byggingen fra oppstart med finansiering, via arkitekt og gjennom hele byggingen frem til innflytting og levering av samsvarserklæringer. Under på denne siden så vil du finne en riktig rekkefølge i alle byggesaker. Ta gjerne kontakt med oss på vårt kontaktskjema så ringer vi deg tilbake i løpet av noe virkedager. 

Lån / Finansiering     Ansvarsretter     Gjennomføringsplan     Ferdigattest      Mekling i avtaletvister

INSPIRASJON - BYGGDESIGN

Vårdal arkitekter.

Flexibo - Lønnsom arkitektur 

Lk.Prosjekt Krakow Polen.

 

Sentral godkjenning.jpg

_____________________________________________________

Uavhengig kontroll

Construction Workers

KVALITETSIKRING.

Vi anbefaler bruk av uavhengig kontroll. Dvs snekker, byggmester eller takstmann som kan ettergå løpende arbeider. Denne er selvfølgelig helt uavhengg av de håndverkerne som er på byggeplassen.

Igangsettelse ( Ig)

IGANGSETTELSE PÅ TOMTEN

Du kan ikke starte med graving og andre aktiviteter på tomten før du har en Ig eller igangsettelsestillatelse. Ig er en del av din søknad. Dvs en 1 trinns søknad for å kunne komme raskt igang. Her er det en del du selv kan gjøre for å spare penger. Vi avklarer med deg hva som du gjør og kan gjøre og henter inn garvere med ansvarsrett til graving, boring etter vann og evt. renseanlegg som skal legges inn som alternativ til offentlig Va- Vann- avløp.

Forest Trees

Inspirasjon

Trend-enebolig1 (4).jpg
583d4ba492d4flk1332_perspektywa_ogrodowa_2-1500x1072_edited.jpg
Frontside 2.jpg
Din prosjektpartner
Byggbistand - Finansiering - Byggsøknader

Opus Bolig

bottom of page