top of page

OPUS BYGG PARTNER

Kjøp av elementbygg utland

Elementbygg til fabrikkpriser.

Ønsker du som privatperson å hente ditt nye ellementbygg i utlandet så kan vi bistå deg i bestillingen, transport, bygg og planfasen med dette.

Vi har kompetanse, European Tecknical autorisasion og erfaring til å lose deg til en hyggelig pris på kvalitetsikrede leveringer norskebyggekrav og samkjøres med ansvarlig søker, prosjekterende og ansvarlig utførende ( byggmester). Dvs at vi med utgangspunkt i utenlansk produksjon veileder deg i rett rekkefølge og bistår slik at ditt bygg kan hentes til fabrikkpriser.

På grunn av dagens konflikt i Ukrana så er Rapid Elementbygg ikke oppe å går.

Ukraina flagg.jfif
Construction work planning
Kjøp elementbyg
Små smartbolig 3.jpg

Timberwall Litauen.

Selskapet har etablert seg med en vesentlig produksjon på kvalitet til gide priser og et ettermarked på oppføring i Norge. Ønsker du vår bistand både mot riktig tilnærming og søknader i Norge, og personlig kontakt med Timberwalls for direktepriser fra dette selskapet, så er det bare å kontakte oss for en samtale..

Litauen.jpg

SYSTEMATISK BYGGING.

Vi organiserer hele byggesak og byggingen fra oppstart med finansiering, via arkitekt og gjennom hele byggingen frem til innflytting og levering av samsvarserklæringer. Under på denne siden så vil du finne en riktig rekkefølge i alle byggesaker. Ta gjerne kontakt med oss på vårt kontaktskjema så ringer vi deg tilbake i løpet av noe virkedager. 

Lån / Finansiering     Ansvarsretter     Gjennomføringsplan     Ferdigattest     Midlertidig brukstillatelse.

INSPIRASJON - BYGGDESIGN

Vårdal arkitekter.

Flexibo - Lønnsom arkitektur 

Lk.Prosjekt Krakow Polen.

 

Sentral godkjenning.jpg

Roda premium kjøkken

_____________________________________________________

RODA KJØKKEN KYIV.

Vår partner på levering av høykvalitet kjøkken med nordisk design er dessverre berørt av krigen og vi holder oss løpende orientert om fabrikkens muligheter for å produsere.

Vi håper Ukraina vil få fred og frihet til å styre seg selv og at vi kan sammen med Roda kjøkken kan vise Norge Ukrainsk kvalitet i ypperste klasse. 

Opus Interiør Kjøkken.jpg

Inspirasjon

Små smartbolig 4.jpg
SIGNATUR 2.jpg

Mikrobolig Bya 59 m2 fra Rapid fra kr. 590.000. Nøkkelferdig Norge fra 1.300.000

Mer info.

Frontside 2.jpg
Din prosjektpartner
Byggbistand - Finansiering - Byggsøknader

Opus Bolig

bottom of page