Frontside 2.jpg

OPUS ELEMENTBYGG

DIN PROSJEKT PARTNER

 
 

SøknadsfrieHytter.

Våre modeller billigere fritid trumfer campingvogn / spikertelt på kostnad, verdi og driftskostnader. Det du ser er en hytte. Konseptet er en bedre løsning for du som skal bygge og for eierne av campingplassen.
Vi har 2 modeller ( C60 + C30) som enten kan leveres med pult tak som vist på denne siden eller med vanlig saltak.

Du må sjekke ut med kommunen om disse ikke har søknadsplikt. Dette kan vi også hjelpe deg med.

 C 60 leveres fra kr. 480.000 inkl. mva.

LUXUS CAMP - HYTTE

c60.webp

Godeplanløsninger

VI KAN TILPASSE DIN INNREDNING.

Våre modeller er ferdig tegnet og prosjektert. Evt. endringer må produseres på nytt og har en tilleggspris fra 40-90.000. eks. mva. litt avhengig av hva som må gjøres. Som du forstår så anbefaler vi gjenbruk av ferdige tegninger som svært gunstig. Be oss gjerne om et tilbud på endringer hvis du allikevel ønsker dette.

Smartdesign

Vår modell C60 er tegnet med en romløsning hvor master soverom og stue legges mot beste utsikt. Stien har egen skyvedør mot kortsiden og mot en større sosial uteplass hvor det kan bygges et nytt utstikk tak over deler av uteplassen eller som pergola. Inngangspartiet er lagt inn motsatt side av uteplassen.

Som du ser så er takutspringet over 2 skyvedører montert for å skjerme for regn, snø og noe sollys.

 

c60b.webp
c60.webp

LuxusCampEasyLiving

ALT PÅ 1 FLATE.

Hytten er svært lett å rengjøre. Alt er på 1 flate. Utvendig er hytten svært lett å vedlikeholde og med shingel på taket er det sikrere snømåking enn på alle andre alternativer. Når det er lettere så er det også billigere hytter i drift. Du får mer fritid.

 

Renseanlegg.
Vi hjelper deg hele veien.

MiljøRenseanlegg.

Et biologisk minirenseanlegg er vanligvis det rimeligste alternativet når det stilles høye behandlingskrav og det er begrenset med plass. 
Når du velger et privat renseanlegg så bør du sjekke ut din leverandør før du inngår kontrakt og sikre deg at du har en serviceavtale som vil fungere over tid. Hvis din leverandør sier at kun de skal utføre service, hva da med ditt anlegg hvis denne går konkurs?
Vi hjelper deg til seriøse leverandører med lovpålagte serviceavtaler. Vi kvalitets sikrer din leverandør på referanser, god økonomi, ansvarsretter, system anbefalinger samt ansvarsforsikring hvis selskapet gjør feil eller går konkurs. Alt for å unngå at du sitter igjen med et anlegg som ikke får lovpålagt service og som du dermed ikke har lov til å bruke.

Splashing Water