Frontside 2.jpg

ELEMENTBYGG

RAPID UKRAINA

 

ElementbyggUtland

Våre proffkunder er opptatt av å kunne komme i kontakt med utenlandske seriøse produsenter. Vår anbefaling er Rapid i Ukraina som leverer på alle sertifikater innen European Technical Autorisation som er typegodkjent også i Norge gjennom Eøs avtalen.

Vår logistikk linje er innrettet på at Flexibo benyttes som ansvarlig søker og prosjekterende på norsk side.
Rapid produserer og vi hjelper deg med frakt til anleggsplassen i Norge. Ansvarlig utførende lokal byggmester bygger bygget på plass i Norge. Vi koordinerer hele logistikklinjen.

Vi har ikke påslag på fabrikkprisen utover kr. 15.000 x mva for formidlingen. Ønsker ditt selskap å benytte en oppfølging fra oss så inngår vi en time og reisekostnadsavtale. Les mer om Rapid.

Infofilm Rapid.

Rapid Rapid side på Opus Bolig.jpg
Trollrinden-Hytte-2 (3).jpg

VåretjenesterUtland.

Fabrikken er åpen for å produsere det du ønsker skal leveres.​

Når du har en tomt og har fått en ramme så kan du velge enten våre allerede ferdig tegnet og prosjekterte bygg eller tegne ditt eget. Vi hjelper deg med begge deler

Når bygget er tegnet så kan Rapid ta teknisk prosjektering samtidig som de legger ditt bygg inn i den automatiserte produksjonen.

Og produsere og transportere dette til Norge eller Danmark, til din tomt.

Vi koordinerer arkitekt, produksjon, transport, forsikringer og montasje i Norge og inngår timepriset avtale for våre tjenester. 

Montasje Rapid Hus

HvorforRapid

Vårt valg av Rapid er utviklet over tid hvor vi har tatt med et bredt fagmiljø av byggmestere og ingeniører ned til fabrikken. De opplever en kvalitet som er unik. Produksjonen er ved tyske Weinmanns maskiner som internasjonalt er anNerkjent som det beste av de beste helautomatiske maskiner som finnes.

Nå er kronen styrket mot Euro og det gjør fabrikken svært konkurransedyktig på pris, kvalitet og logistikk mot Oslo og Nord Norge. Transport tid er ca 35 timer til Oslo og Finnmark

glederud1-copy-2-scaled (1).jpg

Takk for din henvendelse.
Vi vil kontakte deg så snart vi er ledige.