Frontside 2.jpg

ELEMENTBYGG

RAPID UKRAINA

___________________________________________________________________________________________________________________

ElementbyggUtland

Sammen med Rapid elementbygg fabrikk så har vi utviklet et konsept tilpasset det norske og danske markedet. Fabrikken har alle Iso godkjenninger og er sertifisert opp mot Europeisk byggstandard ( Eta ) gjeldende i Eu og i tilknyttede land via Eøs avtalen som Norge er tilknyttet.

Vår tilnærming er at vi skal veilede norske og danske kunder mot vesentlige rimeligere innkjøp uten våre påslag. Vår provisjon er kr.15.000 x mva pr. bygg som vi fakturerer våre kunder direkte.

Du velger selv grad av oppfølging du ønsker fra oss.

Vi hjelper degHele veien

Fabrikken er åpen for å produsere det du ønsker skal leveres.​

Når du har en tomt og har fått en ramme så kan du velge enten våre allerede ferdig tegnet og prosjekterte bygg eller tegne ditt eget.

Når bygget er tegnet så kan Rapid prosjektere dette. Og produsere og transportere dette til Norge eller Danmark, til din tomt.

Vi koordinerer arkitekt, produksjon, transport, forsikringer og montasje i Norge eller Danmark

HvorforRapid

Vårt valg av Rapid er utviklet over tid hvor vi har tatt med et bredt fagmiljø av byggmestere og ingeniører ned til fabrikken. De opplever en kvalitet som er unik. Produksjonen er ved tyske Weinmanns maskiner som internasjonalt er anerkjent som det beste av de beste helautomatiske maskiner som finnes.

Nå er kronen styrket mot Euro og det gjør fabrikken svært konkurransedyktig på pris, kvalitet og logistikk mot Oslo og Nord Norge. Transport tid er ca 35 timer til Oslo og Finnmark

C 60 DOBBLE SKYVEDØRER.jpg

RapidModell

Sjekk ut Tuddal Alpin. Denne hytten kan bygges fra kr. 1.990.000 inkl tomt,søknader, prosjektering, vann og renseanlegg. Kort sagt nøkkelferdig all inklusive.

Bygget kan kjøpes som elementer fra kr. 500.000.Kontakt oss for en samtale.

PlanLøsningC60

Modellen kan utvides med et tredje soverom. Vi tror at dette er svært velkomment produkt. Når det i tillegg fra 1 jan.2022 blir søknadsfritt i områder regulert som camping så er dette mener vi dette blir svært attraktive innkjøp. I tuddal er dette tenkt som ren hytteby.

C 60 Plantegning (007).jpg

Takk for din henvendelse.
Vi vil kontakte deg så snart vi er ledige.