Frontside 2.jpg

LÅN - FINANSIERING.

BEDRE BOLIGER

 

LånFinansiering

Våre kunder ønsker å få hjelp hele veien i sitt byggprosjekt. Inkl. å se på sine muligheter for å få lån og finansiering.
Vi anbefaler deg å lese vår info om
riktig rekkefølge i bygge prosjekter.

Ønsker du vår hjelp så inngår vi en egen timebasert avtale for å bistå deg med en finansieringsplan som viser hva du kan låne, og hvor mye du får låne til bolig eller hytte, og hva du må ha i egenkapital. Husk at du kan gjøre en god del selv og at dette kan regnes som egenkapital. Vi hjelper deg også direkte mot banken, men det er viktig at banken ser at dine ønsker er gjennomtenkt. Det aller beste er at du tar kontakt med oss før du begynner å leie inn arkitekt selv.

Kontakt oss for en helt uforpliktende samtale om våre tjenester så ringer vi deg tilbake i løpet av kort tid. Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt.

Done Deal
Doing Homework

DinBoligDinSparebøsse

La oss vise deg verdien av å eie istedet for å leie. Kall det gjerne boligspar. 
Det koster å bygge i Norge. Men leie er rådyrt. Vi har et svært gunstig skatteregime som gir oss store fradragsmuligheter på 23-27% av rentene, og vi kan leie ut inntil 50% av egen bolig uten skatteplikt. Du får allikevel rentefradrag på hele boligen.
Historisk verdiøkning på egen bolig svinger fra 2-7% pr. år litt avhengig av hvor i Norge du bygger. Normal rente er 2-4% før skattemessig fradrag. 

Noen opplever at boligens verdi etter 10 år gjør at de har bodd gratis når de selger. Noen opplever at boligens verdiøkning etter 20 år er 70-75% mer enn banklånet, og gir deg store valgmuligheter og friheter til å bruke boligens verdi som en del av pensjonsdekningen, som økt inntekt. Eksempelvis kan du låne 500.000 eller mer uten å dekke avdrag. Det gir deg mer i reisekassen, til kulturopplevelser eller kort fortalt bedre muligheter. Sjekk ut mikrobygg.​  Ditt beste økonomivalg.

Takk for din henvendelse.
Vi vil kontakte deg så snart vi er ledige.