Frontside 2.jpg

KONTAKT OSS

NORGE - DANMARK

 
 

Drømmen om egen bolig kan være nærmere enn du tror.
Som du ser av våre nettsider så selger vi våre prosjekt og koordineringstjenester til både privat og proffmarkedet. Begge kundegruppene er priset likt pr. time. Alle innkjøp er også priset likt og det gir våre privatkunder tilgang til fabrikkpriser inn mot Opus Bolig som er entreprenørpriser.- uten påslag.

Ønsker du mer informasjon så kan du gå inn på privatkunde eller proffkunde. Nederst på denne siden vil du se hva vi selger eller du kan gå til våre tjenester.

RESEPSJONIST.jpg
 
Frogner - Bilde foto.jpg

Vi inngår rådgivning og koordinerings avtaler med deg som starter på 5 timer med en timepris på kr. 980,00 eksklusiv mva. Vi kaller dette oppstart som er en gjennomgang av ditt byggeønske.
Etter denne gjennomgang så avklarer vi i en avtale av hva du ønsker hjelp til. Ut fra dette vil vi sende deg et estimert tilbud på timebruk. 
Sjekk hva du trenger. Og hva du evt. kan gjøre selv.

Vi tror vi er det eneste selskapet i Norge som gir dette tilbudet.
Vår anbefaling
Elementbygg har en rekke bygg tekniske, tidsmessige og kostnadsmessige fordeler kontra plassbygde bygg. Hvert prosjekt er unikt og det er ikke alltid valg av element bygg er riktig i ditt byggeprosjekt. Vi selger ikke element bygg og har heller ikke noen provisjoner fra element bygg produsenter Vi selger kun timeavtale til deg. Men gir deg fabrikkpriser hvis du velger elementbygg. Du betaler direkte til norsk fabrikk.